Wednesday, September 13, 2006

FORUM STALKER , PART 2


Στοχος http://www.psyche.gr/
Ψυχολογία και Θρησκεία Ορθόδοξο Περιθωριακό Καφενείο

Τι με έπιασε ξαφνικά και μπήκα σε forum που έχει σχέση με θεολόγους και ψυχολογίες? Well θα αναφέρω ένα περιστατικό που έγινε πριν από λίγες μέρες στο γραφείο που δουλεύω ως μέγας τεχνικός υπολογιστών Μου φέρνουνε ένα laptop το οποίο ήταν γεμάτο με ιούς , γινότανε πραγματικά τις πόρνης εκεί μέσα , ένα χάος Μου έκανε μεγάλη εντύπωση , γιατί το laptop το έχει φέρει μια κοπέλα που δούλευε μαζί μας ...και λέω τώρα , μα είναι δυνατόν να βλέπει συνέχεια τσόντες αυτή??? Λες? Μμμμμ........interesting........το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να ελέγξω τα My documents εννοείτε , τίποτα , άδειος , shit......για να δούμε το Ιστορικό του Browser.....προς μεγάλη μου απογοήτευση ήταν και αυτό κενό...τελευταίος προορισμός Temporary Internet Files.....ε του πούστη , θα τα σβήνε και αυτά? Nope......αυτά τα ξέχασε, για να δούμε για να δου.....ωχ..ωωωωωωωωχωχχωχχ...(εκρηξη γέλιου και σοκ)... .απαπαπα...οχι αυτό το laptop δεν παίζει να το χρησιμοποιεί γυναίκα...gay ultrahardcore παντού και μόνο , fucking hilarious , έμενε μονάχα να ανακαλύψω πιάνου ήταν. Φυσικά και δεν ήταν τις κοπελιάς αλλά του μεγάλου της Bro. 45αρης. Τι δουλεία έκανε? Καθηγητής Θεολογίας σε Σχολείο

Ε μετά από αυτό μου ήρθε ι έμπνευση , ψάχτηκα λίγο , βρήκα το Ορθόδοξο Περιθωριακό Καφενείο , ένας σύλλογος με πολλά παλικαράκια που συζητάνε ήρεμα και ωραία τα θεματακια που αγγίζουν τις πνευματικές αλλά και τις σωματικές τους ανησυχίες (αρκετοί από αυτούς είναι καθηγητές). Το ότι θα κοροϊδέψω μερικές ατάκες παρακάτω δεν σημαίνει ότι θέλω να δείξω κάτι εδώ μέσα (πχ την εξυπνάδα μου) ι ότι θεωρώ όλους τους θρησκευόμενους κρετίνους και καραγκιόζηδες Όχι , σημαίνει απλά ότι δεν περνάνε οι ώρες σαυτο το γραφείο και κάπως πρέπει να τις αποτελειώσω. Let the fun begin.


1. Συζήτηση περί ομοφυλοφιλίας


ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ.ΕΙΜΑΙ 23 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ.ΕΙΜΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ [Ο τύπος με ακραίες μεταφορές (ουράνιοι θησαυροί) ζητάει κάτι]

Αγαπητέ φίλε και εγώ ομοφυλόφιλος είμαι ( αλλά όχι παρθένος ) μακάρι να ήμουν βέβαια αλλά δεν είμαι. ( Ο φίλος είναι πρόθυμος να του δώσει αυτό το κάτι , έξαλλου είναι έμπειρος πλέον αλλά δεν το λέει ξεκάθαρα γιατί είναι λίγο ντροπαλός)

Ο ομοφυλόφιλος δεν χρειάζεται να προβληματίζεται αν είναι φυσιολογικός ή όχι. Αφού είναι εικόνα του Θεού … είναι φυσιολογικός. ( Αυτός εδώ το φιλοσοφισε το ζήτημα και δεν βρήκε κάτι κακό , δεν έχει πρόβλημα να συμμετάσχει)

Τι αντίληψη περί φυσιολογικού είναι αυτή; Σαν συνεπαγωγή μου θυμίζει το "ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει..." (Προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση , ρίχνει κρύο νερό στους συμμετέχοντες)

2. Συζήτηση περί σεξουαλικών επαφών ,εάν και πόσες πρέπει να γίνονται πριν τον γαμο.Καπιος γράφει εκεί ότι ο καλός Χριστιανός πρέπει να δοκιμάσει πρώτα και μετά να παντρευτεί


Θα υπέθετα ότι δεν έχεις ακόμη ερωτευθεί και αυτός ο έρωτας να καταλήξει σε σχέση. Οι σεξουαλικές επαφές βέβαια τραυματίζουν κατά κάποιο τρόπο τη δυνατότητα βίωσης του έρωτα. Χάνεται η ψυχοσωματική παρθενία και μετά χρειάζεται καιρός μετανοίας για να ανακτηθεί ( η παρθενία). Καμιά φορά χρόνια πνευματικής άσκησης ή θεϊκές χειρουργικές επεμβάσεις (σταυρός). (Χειρουργικές επεμβάσεις ? Με Σταυρό ? Πονάει?.... οκ δεν το συνεχίζω)

Εγώ σε αντίθεση με εσένα γνώρισα το σεξ μέσα από τον έρωτα και την αγάπη. Ένιωθα πολύ μειονεκτικά για την εξωτερική μου εμφάνιση (πολύ ψηλός και πολύ αδύνατος) και δεν τολμούσα να προσεγγίσω κάποια κοπέλα. Με πόρνη είχα προσπαθήσει αλλά δεν μπόρεσα λόγω έλλειψης στύσης από ανασφάλεια (Σατανικό γέλιο)

3. Αυνανισμός

δεν έχω σεξουαλικι σχέση με κάπια...θέλω να κόψω τον αυνανισμό... νομίζω οτι πρέπει να το κάνω συνειδητά χωρίς να αισθανθώ ότι το έχω ανάγκη και να πιέζομαι....πώς θα τα καταφέρω? ( Μια λέξη , ευνουχισμός)

Το να αυνανίζεται ένας άνθρωπος που δεν έχει ολοκληρωμένη σεξουαλική σχέση είναι φυσιολογικό και θα μπορούσαμε να πούμε αναπόφευκτο. Για τους πιστούς χριστιανούς θα έλεγα ότι είναι φυσικό να νιώθουν ενοχή μετά τον αυνανισμό. Η ενοχή αρχίζει αμέσως μετά την κορύφωση. Ο αυνανισμός είναι αμαρτία διότι είναι μια συμπεριφορά που μας απομακρύνει (και βιωματικά ) από το Θεό. (Ναι ...και επίσης βγάζεις τρίχες στις παλάμες)

Η Χάρη του Θεού μπορεί να ενισχύσει τον άνθρωπο ώστε να μην χρειάζεται τον αυνανισμό (Αυτός που τα γράφει βαράει ολόκληρες ομελέτες τα πρωινά?Αυστηρά έτσι)

Για να σταματήσει κανείς τον αυνανισμό χρειάζεται δύο πράγματα ή να αγαπήσει πολύ έναν καλό σεξουαλικό σύντροφο ή να γευθεί τη δύναμη της Θείας Αγάπης. Ο έρωτας νικάται μόνο με τον Έρωτα. ( Με λίγα λόγια εννοεί , μαλακιστειτε για να μην γίνετε σαν και μένα)

4. Various

Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά στη ζωή μου που χρησιμοποίησα θρησκευτικό όρο για να περιγράψω μια εμπειρία μου ήταν μετά από αγαπητικό σεξ. Είχα πει τότε "αυτή η πράξη είναι ιερή".
( Τα λόγια είναι περιττά )

Δεν υποστηρίζω τις προγαμιαίες σχέσεις διότι σέβομαι τη διδασκαλία της Εκκλησίας πιο πολύ από τις πεποιθήσεις μου.
Βάζω όμως στον εαυτό μου το παρακάτω ερώτημα. Το σεξ ως ολοκλήρωση μιας σταθερής προσωπικής ερωτικής σχέσης είναι αμαρτία; (Χααχαχχαχα....φαντάστηκα μόλις έναν Pornostar να διαβάζει αυτόν τον προβληματισμό)

Αυτο το φορουμ ειναι μοναδικο για την ποιοτητα λογου του. (Ε τι τώρα , μαλακίες θα λέμε?)












4 comments:

divine mitsakos said...

και μόνο που ως τεχνικός έψαξες να βρεις τι βλέπει στο Διαδίκτυο ο ιδιοκτήτης του laptop σε κάνει τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΥΠΟ!
πόσο πιο χάλια δηλαδή!
το ό,τι είναι θεολόγος "στο σχολείο" το βάζεις στο τέλος για να υπονοήσεις κάτι, ότι ας πούμε ένας θεολόγος στο σχολείο δεν κάνει να είναι ομοφυλόφιλος; το θεολόγος και ομοφυλόφιλος σε χαλάει, ή το καθηγητής και ομοφυλόφιλος;;
και τελικά, για να μη χαλιέσαι, μην μπαίνεις στα ξένα λάπτοπ, είναι ανέντιμο, αν μη τι άλλο

Epsilon said...

Στο προηγούμενο ποστ σε καλωσόρισα...
αυτό εδώ το ποστ πάλι με προβλημάτισε, φοβάμαι πως ο Divine έχει δίκιο, αφενός παραβίασες προσωπικά δεδομένα αφετέρου καλό είναι να μην μπαίνουν ταμπέλες στους ανθρώπους.

K-Top said...

Ναι ρε φίλε.. θα συμφωνήσω με τους παραπάνω. Δηλαδή είσαι περίεργος και σκαλίζεις, μπαίνεις να μας ανακοινώσεις τι βρήκες κιόλας? Και άντε να πεις ότι βρήκες στοιχεία για καμιά δολοφονία πάει και έρχεται...

Δηλαδή αν ήσουν γιατρός θα άρχιζες να μας λες αν την έχει μικρή, αν έχει βγάλει σπυρί στον κόλο και αν έχει ακράτεια?

The Motorcycle boy said...

Αν δεν το κατάλαβες -σου λένε ευγενικά πως δεν έχουν όρεξη να σε βλέπουν στο bloghood. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω -μου γυρίζεις τ' άντερα. Θα σου πρότεινα να ζητήσεις από τους administrators να σε διαγράψουν και να αποχωρήσεις.